Peräpohjalaista vieraanvaraisuutta

Hanna Å – aitojen makujen ravintola Tornionjoen varrella

Ravintola Hanna Å on tunnelmallinen, vahvasti paikallinen ravintola Hotelli Joentalon ja Peräpohjolan Opiston yhteydessä. Olemme ylpeitä peräpohjalaisesta ruokaperinteestämme, joten lähiruoka on menumme alku ja juuri. Keittiömme tunnetaan erinomaisesta kotiruoasta, jonka tarjoilemme noutopöydästä. Ruokamme valmistetaan suurella sydämellä ja pienillä nikseillä vuodenajan mukaan; tyylimme on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Toimimme pääasiassa tilausravintolana, ja ravitsemme niin kokousvieraat, hotellivieraat kuin muutkin nälkäiset suurella sydämellä.

Previous slide
Next slide

Hotelliaamiainen Hanna Å:ssa

Aamiainen on päivän tärkeimpiä aterioita.  Majoittumisen yhteydessä pääset nauttimaan aamiaisen Hanna Å:n tiloissa. Aamiaisemme on runsas, maukas ja täyttävä ja sisältää mahdollisimman paljon lähellä tuotettua ja itse tehtyä – aivan kuten muukin ruokamme. Starttaa päiväsi hyvällä aamiaisella, niin energiaa riittää pitkälle iltapäivään!

Tilausravintolan palvelut

Mitä ikinä haluatkin omalle seurueellesi järjestää, meillä se onnistuu. Ravintolamme loihtii herkulliset tarjoilut aina aamiaisesta lounaaseen ja päivällisestä juhlaillalliseen. Esimerkiksi koulutusviikonlopun työnteko ja ruokailut onnistuvat helposti samassa pihapiirissä, ja yritys- tai perhejuhlia varten laadimme asiakkaan toiveiden mukaisen menun. Suunnitellaan yhdessä parhaat tarjoilut juuri sinun tilaisuuteesi!

Erinomainen tapahtuma- ja juhlatila jopa 800 hengelle

Avara ravintolasalimme on muunneltavissa yritystilaisuuksiin, kokouksiin, seminaareihin ja perhejuhliin sopivaksi tilaksi asiakkaan toiveen mukaisesti. Voimme myös palvella viereisen auditorion 300 seminaarivierasta. Buffet-tilaisuudessa Ravintola Hanna Å:ssa voi seurustella ja ruokailla jopa 800 vierasta! Tutustu myös muihin kokous- ja juhlatiloihimme.

Meiltä myös herkullisia tilaustuotteita verkkokaupasta

Ravintola Hanna Å :sta voit tilata esimerkiksi valmiit täytekakut, kahvileivät, voileipäkakut, kiusaukset, salaatit ja muut ruoat, jotka kaikki valmistetaan huolella alusta lähtien omassa keittiössämme. Tuotteitamme voi noutaa hyvinkin joustavasti, myös viikonloppuisin. Ota yhteyttä ja kerro, mitä tarvitset!

Tiesitkö tätä?

Ravintola Hanna Å on saanut nimensä oululaisen neiti Hanna Åströmin mukaan, joka vuonna 1901 lahjoitti silloiset Fältförsin eli Rönnbergin ja Rantalempeän tilat (yht. 743 ha maata), Fältförsin kartanon, navetan, pirttirakennuksen, aitat ja niittyladot Peräpohjolan Kansanopiston Kannatusyhdistykselle. 22-vuotias neiti Åström teki lahjoituksen kunnioittaakseen isoisänsä, raatimies ja tehtailija Johan Åströmin muistoa. Lahjoituksen myötä ratkesi myös Peräpohjolan opiston lopullinen sijainti, ja opisto sijaitsee samalla paikalla vielä tänäkin päivänä.