Hotelli Joentalo – aitoa peräpohjalaista vieraan­varaisuutta

Hotelli Joentalo on edullinen, mutta laadukas hotelli Tornion kupeessa, Peräpohjolan Opiston yhteydessä. Meille sopivat majoittumaan niin kokous- ja seminaarivieraat, työmatkustajat, ryhmät ja seurat, perheet kuin yksittäiset matkailijatkin. Tarjoamme siistit, tasokkaat hotellihuoneet hyvällä sijainnilla vaivattomasti ja järkevään hintaan – juhla- ja kokoustiloja sekä tilausravintolan palveluita unohtamatta. Tornion, Kemin ja Haaparannan palvelut ovat ajoetäisyydellä; voit helposti tutustua vaikka koko Meri-Lapin kauniisiin maisemiin samalla kertaa. Olet lämpimästi tervetullut!

Yhteystiedot

Hotelli Joentalo
Peräpohjolan Opisto
Kivirannantie 13-15
95410 TORNIO

Peräpohjolan Opisto sijaitsee Torniossa, Tornionjoen rannalla Revontultentien varrella (VT 21) n. 3 km päässä keskustasta. Kemiin on matkaa 23 km.

Tiedustelut ja varaukset

p. 040 536 4423 Marja-Leena
p. 040 634 2591 Jaana
info@joentalo.com

Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 9–15

Usein kysytyt kysymykset

Voit, mutta suosittelemme huoneen varaamista ennakkoon, sillä ellei hotellissa ole vapaita huoneita, et voi tehdä huonevarausta kyseiselle päivälle. Vastaanottomme on auki rajoitetusti.

Meillä on 30 2hh huonetta, joista 2 inva-huonetta. Huoneen hinta on alkaen 99 euroa/vuorokausi, riippumatta majoittujien määrästä 1 tai 2 henkilöä. Tarkista päivän hinta ja saatavuus varausjärjestelmästämme.

Yksityisasiakkaalla on oikeus peruuttaa varauksensa viimeistään 24 tuntia ennen saapumisajankohtaa, joka on saapumispäivänä klo 16.00. Internetin kautta tehdyn varauksen voit peruuttaa itse Internetissä tai ottamalla yhteyttä hotellin asiakaspalveluun.

Mikäli asiakas jää saapumatta ilmoittamatta peruutuksesta, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen.

Hotellin piha-alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa hotellivieraille. Pysäköintialueella on myös lämpöpistokepaikkoja vapaassa käytössä hotellivieraille.

Lämpötolpat eivät sovellu sähköautojen lataukseen.