Peräpohjalaista vieraanvaraisuutta

Varaa viihtyisä majoitus Tornion kupeesta

Olitpa sitten kokousvieras taikka matkailija, on Hotelli Joentalo erinomainen vaihtoehto perinteiselle hotellille. Edullinen hintatasomme, mukavat, hyvin varustellut huoneemme sekä rauhallinen, luonnonläheinen sijaintimme ovat hyviä syitä varata majoitus. Tornion keskusta on vain kolmen kilometrin päässä, ja alueelta on lyhyet välimatkat muuallekin Meri-Lappiin. Haluamme vieraidemme viihtyvän ja tarjoamme kodikkaat, mutta tasokkaat puitteet niin yhden yön visiitille kuin pidemmäksikin aikaa. Ystävällinen henkilökuntamme on aina tavoitettavissasi ja huolehtii siitä, että vierailusi sujuu mutkattomasti. Tutustu huoneisiimme ja tee varaus!

Hotelli Joentalon pähkinänkuoressa

Meillä on tarjota 30 viihtyisää, hyvin varusteltua ja tilavaa huonetta 1–2 henkilölle. Pihatasossa sijaitsevat kaksi kahden hengen inva-huonetta soveltuvat liikuntaesteisille ja pyörätuolilla liikkuville; muut huoneet löytyvät kahdesta kerroksesta. Huoneen hinta on alkaen 85 €/yö, päivän hinnan voit tarkistaa varausjärjestelmästä. Hotellihuone on käytössäsi klo 14.00 alkaen. Huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Jos olet järjestämässä kokousta, seminaaria tai juhlia, tutustu myös kokous- ja juhlatiloihimme.

Näin teet huonevarauksen

Hotelli Joentalossa ole varsinaista vastaanottoa, vaan majoitus varataan internetistä varausjärjestelmämme kautta tai myyntipalvelustamme klo 8–16 (p. 040 356 5439 TAI info@joentalo.com).

Suosittelemme varausta etukäteen, mutta voit varata huoneen myös päärakennuksessa sijaitsevasta asiakaspalvelustamme, joka palvelee arkisin klo 9–15 välisenä aikana. Asiakaspalvelussamme hotellivaraukset hoituvat perinteiseen tapaan ystävällisen henkilökuntamme avustuksella. Mikäli tarvitset useampia huoneita esimerkiksi kokousviikonlopuksi, tee varaus tai ota yhteyttä hyvissä ajoin.

Majoitusvarauksen jälkeen saat kirjallisen varausvahvistuksen. Kaikkien yöpyjien henkilötiedot on ilmoitettava etukäteen.

Tulitpa sitten yksin tai kaksin, majoitut mukavasti omassa huoneessa. Eeditin huoneet ovat hotellitasoisia kahden hengen huoneita, ja hyvissä vuoteissamme nukut rauhallisesti. Huoneissa on wc, hiustenkuivaaja, suihku, jääkaappi sekä maksuton wifi-yhteys. Mikäli tarvitse lisävuodetta, käytössämme on lasten matkasänkyjä; toimitamme sängyn pyynnöstä huoneeseen etukäteen.

Meillä on kaksi invahuonetta, joihin on esteetön kulku. Inva-huoneet sijaitsevat alakerrassa, sillä yläkertaan ei ole hissiä. Tilavissa huoneissa ja wc-tiloissa on huomioitu sujuva liikkuminen niin yksin kuin avustettuna.

Molemmissa kerroksissa on tilava ja viihtyisä oleskelutila, jossa on TV sekä pieni keittiö sekä vaatehuoltohuone pesukoneineen ja silitysmahdollisuus. Pihaltamme löydät maksuttomat parkkipaikat lämmityspistokkeineen. Koko hotellissa on maksuton (Wifi) Internet- yhteys.

Aamiainen ei aina sisälly edulliseen huonehintaamme, sillä monet hotellivieraat haluavat maksaa vain yöpymisestä eivätkä palveluista, joita eivät ehkä halua tai ehdi käyttää. Mikäli aamiainen on valittu, voi sen nauttia ravintola Hanna Å:n salissa. Huoneiden yhteydessä olevassa oleskelutilassa voi valmistaa ja nauttia aamiaisen omatoimisesti.

Valitettavasti lemmikkieläimet eivät ole sallittuja hotellissamme.

Tupakointi on kielletty hotellin alueella ja sisätiloissa. Tupakointi voi aiheuttaa palohälytyksen. Hotellin tiloissa tupakoinut henkilö tai viime kädessä varauksen yhteyshenkilö vastaa kaikista tupakoinnista aiheutuvista hälytys-, huolto- ja siivouskuluista.

Meillä majoitut turvallisesti, vaikka hotellissa ei olekaan vastaanottohenkilökuntaa. Hotellin aluetta valvotaan nauhoittavin valvontakameroin. Ulko-ovet pidetään lukittuina. Kameravalvonnasta huolimatta takaamme asiakkaidemme yksityisyyden.

Hotelliin tulevat ja hotellissa jo majoittuvat hotellivieraat voivat kysyä neuvoa ongelmatilanteissa päivystysnumerosta, joka palvelee ympäri vuorokauden (24 h). Päivystysnumeron löydät varausvahvistuksesta sekä hotellissa olevissa ohjeista.

Hotellivieraiden toivotaan käyttäytyvän niin, etteivät he aiheuta häiriötä toisille hotellivieraille tai hotellin läheisyydessä asuville. Häiriötilanteissa paikalle voidaan hälyttää vartija soittamalla päivystysnumeroon (24 h).

SULJE