Peräpohjalaista vieraanvaraisuutta

Varaa viihtyisä majoitus Tornion kupeesta

Olitpa sitten kokousvieras taikka matkailija, on Hotelli Joentalo erinomainen vaihtoehto perinteiselle hotellille. Edullinen hintatasomme, mukavat, hyvin varustellut huoneemme sekä rauhallinen, luonnonläheinen sijaintimme ovat hyviä syitä varata majoitus. Hotellissamme ei ole varsinaista vastaanottoa, vaan majoitus varataan internetistä varausjärjestelmämme kautta tai myyntipalvelustamme arkisin klo 9–15 (p. 040 634 25 91 TAI info@joentalo.com). Hotelliin sisään- ja uloskirjaukset ovat joustavia. Saat viimeistään saapumispäivänä ovikoodin tekstiviestinä varauksessasi antamaan puhelinnumeroon. Ovikoodilla pääset huoneeseesi koko varauksen ajan.

Tornion keskusta on vain kolmen kilometrin päässä, ja alueelta on lyhyet välimatkat muuallekin Meri-Lappiin. Haluamme vieraidemme viihtyvän ja tarjoamme kodikkaat, mutta tasokkaat puitteet niin yhden yön visiitille kuin pidemmäksikin aikaa. Ystävällinen henkilökuntamme on aina tavoitettavissasi ja huolehtii siitä, että vierailusi sujuu mutkattomasti. 

Tutustu huoneisiimme ja tee varaus!

Vai etsitkö pidempiaikaista majoitusta useammalle henkilölle?

Hotelli Joentalon pähkinänkuoressa

Meillä on tarjota 30 viihtyisää, hyvin varusteltua ja tilavaa huonetta 1–2 henkilölle. Pihatasossa sijaitsevat kaksi kahden hengen inva-huonetta soveltuvat liikuntaesteisille ja pyörätuolilla liikkuville; muut huoneet löytyvät kahdesta kerroksesta. Huoneen hinta alkaen 99 €/yö (hinta sisältää aamiaisen). Hotellihuone on käytössäsi klo 15.00 alkaen. Huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Jos olet järjestämässä kokousta, seminaaria tai juhlia, tutustu myös kokous- ja juhlatiloihimme.

Tulitpa sitten yksin tai kaksin, majoitut mukavasti omassa huoneessa. Eeditin huoneet ovat hotellitasoisia kahden hengen huoneita, ja hyvissä vuoteissamme nukut rauhallisesti. Huoneissa on wc, hiustenkuivaaja, suihku, jääkaappi sekä maksuton wifi-yhteys. Mikäli tarvitse lisävuodetta, käytössämme on lasten matkasänkyjä; toimitamme sängyn pyynnöstä huoneeseen etukäteen.

Meillä on kaksi invahuonetta, joihin on esteetön kulku. Inva-huoneet sijaitsevat alakerrassa, sillä yläkertaan ei ole hissiä. Tilavissa huoneissa ja wc-tiloissa on huomioitu sujuva liikkuminen niin yksin kuin avustettuna.

Molemmissa kerroksissa on tilava ja viihtyisä oleskelutila, jossa on TV sekä pieni keittiö sekä vaatehuoltohuone pesukoneineen ja silitysmahdollisuus. Pihaltamme löydät maksuttomat parkkipaikat lämmityspistokkeineen. Koko hotellissa on maksuton (Wifi) Internet- yhteys.

Aamiainen sisältyy edulliseen huonehintaamme. Aamiainen tarjoillaan ravintola Hanna Å:n salissa. Aamiainen tarjoillaan joka päivä klo 7:00 – 10:00. Majoituttua aamiaisaika näkyy hotellin info-taululla. Huoneiden yhteydessä olevassa oleskelutilassa voi valmistaa ja nauttia välipalaa omatoimisesti.

Valitettavasti lemmikkieläimet eivät ole sallittuja hotellissamme.

Tupakointi on kielletty hotellin alueella ja sisätiloissa. Tupakointi voi aiheuttaa palohälytyksen. Hotellin tiloissa tupakoinut henkilö tai viime kädessä varauksen yhteyshenkilö vastaa kaikista tupakoinnista aiheutuvista hälytys-, huolto- ja siivouskuluista.

Meillä majoitut turvallisesti, vaikka hotellissa ei olekaan vastaanottohenkilökuntaa. Hotellin aluetta valvotaan nauhoittavin valvontakameroin. Ulko-ovet pidetään lukittuina. Kameravalvonnasta huolimatta takaamme asiakkaidemme yksityisyyden.

Hotelliin tulevat ja hotellissa jo majoittuvat hotellivieraat voivat kysyä neuvoa ongelmatilanteissa päivystysnumerosta, joka palvelee ympäri vuorokauden (24 h). Päivystysnumeron löydät varausvahvistuksesta sekä hotellissa olevissa ohjeista.

Hotellivieraiden toivotaan käyttäytyvän niin, etteivät he aiheuta häiriötä toisille hotellivieraille tai hotellin läheisyydessä asuville. Häiriötilanteissa paikalle voidaan hälyttää vartija soittamalla päivystysnumeroon (24 h).

Meillä suomessa on ainutlaatuinen, koskematon ja puhdas luonto, josta meillä kaikilla on oikeus nauttia. Suomen yli 180 000 järvessä voimme uida ja kalastaa ympäri vuoden. Yli puolet pinta-alastamme on metsien peitossa. Metsissä voimme liikkua, hengittää raikasta ilmaa ja nauttia hiljaisuudesta. Meille Joentalossa on tärkeää, että näin on myös tulevaisuudessakin. Se onkin yksi toimintamme päämääristä.

 • Panostamme ympärivuotiseen toimintaan.
 • Teemme yhteistyötä pienten ja paikallisten yritysten kanssa ja kehitämme yhteistyön muotoja. Meille on tärkeää, että myös yhteistyökumppanimme arvostavat luontoa ja kestäviä arvoja sekä toimivat turvallisesti.
 • Ostamme paikallisilta yrittäjiltä aina kun se vain on mahdollista. Mitä kulloinkin olemmekaan hankkimassa.
 • Keittiössämme laskemme ruoankulutuksen tarkkaan. Tämä tarkoittaa vähemmän hävikkiä, mutta myös vähemmän jätettä hävitettäväksi.
 • Vältämme kertakäyttöastioiden käyttöä.
 • Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita.
 • Me kannustamme sinua tekemään hankintoja mieluummin pieniltä tuottajilta kuin isoista ketjuliikkeistä. Luomme siihen toiminnallamme mahdollisuuksia.
 • Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää energian- ja vedenkulutustamme.
 • Olemme kierrättäneet jo pitkään ja lajitelleet jätteitämme.
 • Luonnossa liikkuessamme emme jätä jälkeemme jälkeäkään. Emme jätä minkäänlaisia roskia maastoon.
 • Pidämme kalustostamme hyvää huolta. Uusiessamme kalustoamme, lahjoitamme vanhan kaluston eteenpäin tai kierrätämme sen asiaankuuluvalla tavalla.
 • Joentalon tavoitteet ovat koko henkilökunnan tiedossa ja kaikki työskentelevät yhdessä niiden eteen. Kouluttaudumme ja kehittämme omaa osaamistamme.
 • Tunnistamalla erikoistuneiden tuotteiden kohdemarkkinat
 • Panostamalla tuotteiden ja palveluiden laatuun
 • Tekemällä tuotteiden ja palveluiden ostamisesta mahdollisimman helppoa
 • Hinnoittelemalla palvelut ja tuotteet oikein
 • Parantamalla omaa saavutettavuuttaan (esimerkiksi opasteiden ja nettisivujen välityksellä)
 • Panostamalla sisältöön nettisivulla ja muissa viestinnän kanavissa
 • Tarjoamalla luontoa säästäviä ratkaisuja ja tuotteita asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme.

Haluaa aktiivisesti edistää kestävää ja vastuullista matkailua – ei pelkästään ympäristön näkökulmasta vaan myös yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti.

Pyrimme toiminnallamme estämään lapsityövoiman käytön, työvoiman hyväksikäytön, suojelemaan luontoa ja luonnonresursseja toiminta-alueillaan ja vähentämään ilmastonmuutosta. Haluamme jakaa tietoa toiminnastamme ja toimintatavoistamme ympäristömme puolesta.

Käytännössä ympäristöystävällinen majoitus tarkoittaa hotellia, joka suosii uusiutuvia energiamuotoja, kierrätystä, mahdollisimman pientä energian- ja vedenkulutusta sekä ympäristöystävällisiä materiaaleja.